10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    En egyensnek neztem az elso "szarnyait"...ezert mondom hogy talan E verzio...nah de terjunk ra reszletekre:

"Ha nálad a felhánytorgatásának elkerülése azt jelenti, hogy "Jegeljük a témát, mert kiderül, hogy a másiknak van igaza!", akkor bizony csak sajnálni tudlak. A jelek szerint erről van szó."

Gratulalok megint! Szep hozzaszolast kerekitettel!
    Egyszer arra lennek kivancsi, hogy epito jellegu hosszaszolast is kepes vagy e produkalni, vagy csak mas megugatasara/hsz-nek lereagalasara vagy kikepezve/felhatalmazva........szerencsetlen....

Az egeszet arra vagtam be hogy te minek velted az N meg a P jelzeseket...de ha megvan a konyv nezd meg magad..mar regen letoroltem tarhelyrol.
    Segitek mert szinte biztos hogy elferditened a tenyeket is:
    "(Export AIM-9L: -9N - NATO országok részére, -9P NATO-n kívüliek számára (lehet pont Pakisztán nevéből ered a típusjel)"

De boncoljuk csak tovabb...az toled ugyse all messze igaz?!

"Szerintem azért az E változat jól láthatóan nem hasonlít a J/N/P-re!"

-Mar miert kellene hasonlitania?! Kimondott/allitott ilyet?!!! -Jah hogy te szentiraskent allitod a magadet, es ahhoz kepest?! (marhasag!....)

"Ezenkívül az E vezérsíkjának egyenes a belépőéle, a J/N/P-é viszont meg van törve!!! Ez tisztán látszik a kérdés feltevésekor belinkelt képen és a #11440-ben linkelten is"

-Erdekes! Ez nekem olyan erzes mintha te meg akarnad mondani hogy mas mit lasson?! Vagy az a hulye-marha-fasz aki nem azt lat amit te?! GRAT!
    (Megjegyzem meg mindig azt mondom hogy nem tudom hova tenni a kepen lathato fegyverzetet....de ez nem ok arra hogy mas a velemenyet raeroltesse arra aki nem biztos a dologban!....)

"...ásiknak van igaza!,"

-Milyen "igaza"???? Nem volt se vita se semmi aminek a vegeredmenye valaki igaza lehetne!(Feltevesek voltak minden oldalrol...de ha te a "frankot allitod" az szep bizonyitvany rolad...)
    De tegyuk fel megis volt jogalapja az igazsagnak! Ugyan kinek az olvasataban?! Szanalmas...