10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    Nah itt a galeria. Enyit volt kedvem fenykepezni, es enyihez fertem oda. 29-est nem fogok fotozni, mert szerintem mindenkinel tobb kepen van mar rola(es amugyis az emberek es a gyerekek mint a szoloszemek ugy csungottek korulotte es rola!!), es Gipent meg azert nem tudtam mert akkora tomeg volt ott a "hangarban", hogy egyszeruen lehetetlen volt megkozeliteni..pedig csehek elhoztak a Gripen C-juket....nah majd maskor..ugyis lesz meg ra alkalom. Mas erdekes nem igazan volt statikuson. Dinamikushoz meg "fenykepezogep" kene(jo DLSR), nem az ami nekem van (Minolta Dimage 7i)...bar a gep jo lenne de kene vagy 200mm+ objektiv...

Ezidaig szerintem (kiveve a 97-es NATO exp.) ez volt a legnagyobb repnap. Fel 8-kor(!), igen hajnali fel nyolckor mar kint voltam, es a fokapun, kb 2000 ember akart atjutnni kapunyitaskor!(es ez a sok kapubol csak az egyik volt!!) Egy ora tizenot perc alatt jutottam be, hajnali fel nyolctol!!!! Mire beertem mar felig tele volt a repter!!! Mikro eljottem, a nagy reszen mar "mozdulni se lehett" hatalmas tomeg, szep ido, se meleg se hideg..inkabb kicsit meleg..de nem kanikula...viszont leegtem mint a diszno...(lam ez van ha az ember nem engedhet meg maganak nyaralast...nincs hol elobarnulni...)
    Sajnalatomra hiaba voltak kint makettekel megrakva arusok, amit megvettem volna az akkora dobozban volt hogy talicska kellett volna hozza...igy nem vettem mast mint egy felvarrot (Mig-29 uj felvarroja, amilyenem meg nem volt), 1200 pezert!!! (kesz rablas...)Makettet meg majd neten, futarral...
    Szoval olcson megusztam a banzait, es orulok hogy szemelyesen is megismerhettem Kiskoru-t! ;))