-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Tomcat #11228 Hát szerintem meg éppenséggel lehet amcsi gép a nyertes Indiában. Amennyire igyekszik washington magához édesgetni Indiát az utóbbi időben... Még valami jó kis alku kijöhet. Más kérdés, hogy szerintem csak addig kell nekik egy relatíve USA párti India (nehéz meccs lesz, ha egyáltalán sikerül), amíg Kínával nem rendezik Taiwant. Mondom szerintem. Dehát annyira ajánlanak nekik midnent. Patriot, harcigépek, civil nukleáris technológia újboli exportjának lehetőségét is hogy igyekezett elérni Bush bácsi (Tényleg ez most hogy áll, nem tudja vki, kicsit lemaradtam ebben)
Amúgymeg a ruszkik harcigépekben valóban megbízhatóbb partner lenne, azokat nem szokta érdekelni a kuncsaft politikája :)
Pakisztán épp pár napja reagált az esetleges Patriot beszerzésre. Eléggé lesajnálták a szomszédot :) Nagyon magabiztosak. Mondjuk PAC-3 tudtommal valóban nem a legpontosabb. Van annak 50-60%+ találati aránya vajon???