-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Szerintem én már annyiszor ismételtem el a véleményem a különféle fórumokba, hogy mindenki betéve tudja. :)))
R6 sorozat, Raven Shield: jó alap, de olykor túlzó küldetések, és az egyre újabb részekben egyre inkább elmegy a popularitás felé (nem szupermenek vagyunk, az istenért).
Ghost Recon (1): A fegyver látványának hiánya heves gyomortáji fájdalmakat okoz, a fegyverek lemodellezése sem sikerült túl jól. Ettől függetlenül egész tűrhető, különösen a bombakráterekkel szabdalt alappálya volt az, ami iszonyúan hangulatosra sikerült.
America's Army: Rég próbáltam már, de alapból kiborított az, hogy két azonos team megy egymás ellen (csak az ellenfél látszólag arabus, és AK-47-ese van, holot amúgy ő is M16-ossal osztogat).
OFP: Nem tökéletes, messze nem, szörnyű a fizikai motorja, iszonyúan van megoldva a grafikai motorja, elnagyolt a harckocsik és repülő járművek modellezése, de összeségében mégis ez az a játék, ami a mai napig képes egy valódi háborús kataklizma érzését adni. Remélhetőleg az ArmA és az ex-OFP2 csak javítani fog ezen.
Battlefield 2: Összeségében sikerült benne egy pozitív dolgot találnom: a grafikája szép.