10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • MuldR
    Az a gugolva araszolas szerintem inkabb gornyedve araszolas. Ha megnezed ezeket a jatekokat kulso nezetbol, akkor mar ottis latszik, hogy ha mozog, akkor nem gugol. Bar CSben valoban "bekajarasban megy" de pl COD ban csak gornyed, meg asszem BF2 ben is.

Amugy szerintem van ertelme a megall/leterdel/lo, felall rohan tovabb dolognak. Ha megallsz egy pilanatra, sokkal jobb celpontot nyujtasz. Akar jatekban is kiprobalhatod, hogy sniperrel kovetsz valakit. amig szald, nehez rajtatartani a celkeresztet, raadasul a mozgas miatt sokkal nehezebb is elloni. Ha megall 1 masodpercre akkor viszont biztos a headshot :)

Es szemely szerint a kovetkezokeppen szeretem: gornyedve menes, terdek szigoruan egyutt, reddot folyamatossan elottem. Ha tuzharc van, vagy azonnal lovok, vagy ha latom, hogy nem vesznek eszre, akkor terdeles, es utana loves. (ezert volt megvaltas szamomra mikor megvettem egy terdvedot. Baromi kellemetlen tud lenni egy ko) :)