10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • MuldR
    Nezegettem a Black Hawk Down-t, es feltunt, hogy minden M16 osnak a tusa be volt tekerve barna ragasztoval. Egy ideig gondolkodtam hogy miert. Eloszor csak a Blackburn-e tunt fol. Mondom biztos elrepedt. Utana latom, hogy mindnek be van a vege tekerve, na mondom biztos valami csavar van a vegebe, es nehogy elhagyak.
    Azutan (szerintem) rajottem.
    Az M16 nak (valami kreten kitalacio folyaman) a tus aljan van a hordszij tarto gyuru. Ez azt eredmenyezi, hogy fejjel lefele megfordul a puska. Ha jol lattam, egyszeruen a hordszijjat hozzaragasztottak, igy nem fordul meg. Jol lattam, vagy merevitsem meg ki a kepet jobban?:)

Lattatok rendes katonaknal is ilyen kepet?

Az en AS M16 omnal is hasonlo gondok vannak, de en 3 pontos slinget hasznalok, azt meg nem lehet hozzaragasztani. Mar egy jo ideje gondolkodom hogy lehetne megoldani, de semmi nem jut eszembe. Egyszeruen ha ki van szedve a tar, a fegyver felfordul. Ha benne van a tar, akkor jo, mert az megakasztja.

Az M4 nek normalissan van kialakitva a tusa, ott nincs ilyen problema ha jol lattam.

Szoval latott mar valaki valahol valami normalis megoldast erre? Nagyon megkonnyitene az eletemet kint a "battlefielden". :)