10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    abbahagytuk, jelentem. akkor lenne jogos a feketepont részemre ha most is úgy pörögne a topic mint régebben, de most amúgy is alig van hozzászólás.egyébként az egész a legelső hozzászólásomból adódót, amiben is csak simán kijelentettem hogy miért nem fejlesztik a magyar haderőt, illetve az ilyen irányú törekvések hamvába holtak a politikai tényezők miatt még akkor is, ha az ország gyenge gazdasági ereje ellenére a jelenleginél fejlettebb és nagyobb létszámú hadsereget tenne lenetővé. erre sokan hazafias érzelmektől fűtve lehurrogtak, ha nem is szószerint de lehülyéztek. ezt nem hagyhattam válasz nélkül, és utána jött a kötekedés.de egy hozzászólás sem érkezett amiben tényekkel meg tudták volna cáfolni az álláspontomat.oka hogy amit leírtam az igaz, tény, lehet nemszeretni akár, attól még tény marad. nekem sem tetszik a jelnen állapot, ezt is írtam, viszont én csak egy kis senki vagyok ahhoz hogy bármit is tehessek a megváltoztatására, de mint tudományos fórum, bár a haditechnika a topic veleje, de ebbe beletartozik egy vita erejéig a magyar honvédség állapota, illetve az azt kiváltó okok is. és egy fórumnak az a lényege hogy egymástól távol élő személyek akik egyébként sosem találkoznának eszmét cseréljenek, megosszák a tapasztalataikat és a gondolataikat egymással, azért hogy saját maguk és mások is tanulhassanak belőle. ezért nem szeretem akik csak azért is kötik az ebet a karóhoz hogy vmilyen szinten még akkor is védjék a maguk igazát ha az ingatag lábakon áll, vagy terelik a szót másfelé mert képtelenek elismerni hogy talán a másik tényleg jobban tudja.de a lényeg éppen az, hogy ha felismerjük saját tévedésünket, akkor minden következmény nélkül ezt beláthatjuk és már az új ismeretek birtokában tudunk újra véleményt, valószínűleg az igazsághoz közelebb állót alkotni. mindezt nem a magam ajnározására mondom. egyébként még jópár éve amikor elkezdtem fórumozni én is ilyen voltam, de gyorsan leszoktam róla.cifu-val voltak nagy vitáink erről arról, és azóta is csodálom a szakértelmét és a széleskörű ismereteit, más topicocban is meghatározó egyéniség.

"aki felismeri a saját hibáját, beismeri hogy tévedett és kijavítja azt, az nagyszerű és erős ember, aki elbújik a hazugságai mögött, még ahhoz is gyenge hogy saját magának beismerje, önmagának hazudik"