10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    a boonon megjelent cikket példaként hoztam fel, mert az orrom előtt volt a gazdasági jelentés,amit nem egy borsodi lap egyik újságírója talált csak úgy ki hasraütésre :
    ......jelentette be Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkára csütörtöki sajtátájékoztatóján.
    ez is primitívséged ékes bizonyítéka, nem egy helyi lapocska kreálmányáról van szó, de persze gondolom végig sem olvastad. ha végigolvastad volna, akkor tudnák hogy például EZÉRT SEM JUT ELÉG PÉNZ A HONVÉDELEMRE, VAGY A NATO KÖTELEZETTSÉGEK TELJESÍTÉSÉRE.és ezzel megadtam a választ is egyben a többszörösen feldobott kérdésedre.annak idején a hozzád hasonló nagy bölcsek dobálóztak azzal, hogy a bősi vízlépcsőre a kormány vállalt szerződést a szlovák féllel hogy kötelesek megépíteni.mi lett belőle? most felteszem a kérdést: mi is volt bősnél?
    http://zoldtech.hu/cikkek/20050307bos
    de el ne olvasd!!!

dara - érdekes meglátás, valóban lehet akár egy késsel is gyilkolni, de minél modernebb egy hadsereg, annál gyorsabban megy a dolog. és a nagyszámú áldozatoknak manapság időtényezője van, mert a média hatására és az emberek általános gondolkodásának a változására ha rövid idő alatt nem jut dűlőre egy konfliktus, akkor abba belefáradnak és abbamarad az egész.példa az első világháborút is már modernnek tekinthető fegyverekkel vívták, mégsem volt annyi áldozata mint mondjuk a másodiknak, mert ott már még modernebbek voltak a fegyverek.az utolsó kijelentésedet nem értem, sőt valójában teljesen értelmetlen is.a civil szférában valóban be kellene tiltani a fegyvereket azzal párhuzamosan, hogy a bűnözőkkel sokkal keményebben kellene fellépni, illegális fegyverbirtoklásért is életfogytiglani börtönbüntetés járna, fegyveres rablás, vagy használat esetén visszaállítanám a halálbüntetést,úgyszintén a bérgyilkosság és az arra való felbújtásra is, életfogytiglanra enyhíthetően ha az nem volt eredményes.ha ehhez mit szólnál?nagy britanniában most az a trendi, hogy ha nincs is halálbüntetés, egy zsebkés sem lenet nálad, illetve lehet, csak ha megtalálja nálad a rendőr vagy használod, akkor 10-15 évecske a sitten, de valószínűbb hogy ha egy másodpercig is ellenálsz a letartóztatási kísérletnek azon nyomban lelövik aki bármilyen fegyverrel van felszerelve. ez az egyetlen megoldás arra nézve hogy a bűnözést elutasító tisztességes állampolgárokat megóvják a lehetőségekhez képest, mert egyrész mint már korábban kifejtettem az átlagemberek úgysem tudják magukat megvédeni, másrész egy rendőrségi intézkedés alkalmával leegyszerűsödik a helyzet, a vétlen állampolgárnál nincs fegyver a bűnözőnél van,le lehet lőni.