-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hát hasonló jókívánságok feléd is az értelmi szinvonaladat illetően mert megint egy tényt nem hoztál fel de hagyjuk veled mindig is parttalan a vizta mert te az "úgyis mindent jobban tudok" oldalt erősíted....
MErt azért a te hozzászólásaid sem mindig az átláthatóságot szorgalmazzák....
Hozod a Boon.hu-t példának egy Borsodi online újság na és.. .mi lenne ha én hoznám mondjuk a vasarhely.hu oldalon lévő cikket példának ugyanúgy nem érdekelne téged ahogy engem sem az adott lap... Egyébként fikázáson kívül a mondanivalómra még mindig nem reagáltál.
DE csak a te kedvedért leírom újra és újra mert türelmes ember vagyok (te meg biztos nagyon öreg és 1 kézzel fogod az gépkarabélyt ugye:)
A Natoban vállalt kötelezettségekkel mi lesz????? Mert aláírtunk egy szerződést mikor beléptünk és cseszünk teljesíteni.
Szóval ez lett volna már régóta a kérdésem és eddig nem nagyon méltóztattál válaszolni. A kiragadott sarkalatos példa meg sarkított példa volt és elképzelt mint előtte írtam a "mi lenne ha" jellegű dolgok nem léteznek a világtörténelemben
Fiatalka koromra meg nem a 16 éves korosztályt erősítem hanem a huszonévest (azért már elmúltam húsz lehet hogy te lehet 30 is de korokkal dobálózni már megbocsáss eléggé nevetséges pláne, hogy te nem vállalod a sajátodat.... Sőt szinte semmit nem vállalsz magadból
:)