10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    "lásd mit tesz ha vitatkoznak az emberrel úgy, hogy nincs igazuk"- új magyar közmondás by me
    10296 - sztem egy normális méretű, magyarázó hozzászólás volt, utána jöttek a belekötések a dologba, a leírt ténye elferdítése és a kifigurázásom. nem hagytam annyiban. most mondjátok azt hogy rá kell hagyni a hülyegyerekre, akkor nem írkál annyit, de akkor már kioktató hangnemben fogom porig alázni aki a TÉNYEKKEL ellentétes kijelentéseket tesz és megpróbálja bizonygatni az igazát. mindig is az objektivitás embere voltam, sosem érdekeltek a dolgokhoz kapcsolódó érzelmi töltések, indulatok,benyomások, életszemlélet, hogy mi lenne jó meg rossz az egyén szemszögéből stb. ezt a remek emberismerettel párosítva valószínűleg remek nyomozó lett volna belőlem, ha a fizetés és a hosszútávú perspektívája megfelelő lenne a rendőrségnek.de számomra nem az tudok jobbat is.több pénz, kevesebb munka, csajok.bár nem mondhatnám hogy nincs kapcsolatom a rendőrséggel és a bűnügyekkel annak ellenére hogy nem én követem el őket, de ez nem tartozik másokra, még fórumban sem