-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Stewee ez itt magyarország és NATO tagok vagyunk mikor belépzünk a NATO-ba akkor vállaltunk bionyos kötelezettségeket aminek rendszeresen nem teszünk eleget. Hol ilyen indokkal hol olyan indokkal. Mint üzleti szakember ha te kötsz szerződést egy 20 tagú szövetséggel, hogy befizetsz éve 50 milliárdot és ezért cserébe bármikor igénybeveheted a több 1000 milliárdos eszközállományt akkor te is az a leecher típusú ember vagy aki évekig csak kihúzza magát a befizetés alól és ha gáz van majd rohan a többihez, hogy úgyis ők majd megvédik mert azaz ő érdekük is?? vagy mi lesz?? ezt gondold végig... AMIKOR beléptünk Tisztázva lett, hogy mik az elvárások. Én az atlanti szövetség helyében már rég kidobtam volna a magyarokat. Ez tény. ÉS én mint nem makroökonómiai szakember hanem mint magánember aki kicsit szeret belemélyedni a gazdasági összefüggésekbe csak én mondom, azt hogy magyarországnak nagyon sok gyára lett volna képes közvetlen lőszer és fegyvergyártásra átállni 89-ben. két hét alatt az ország lőszer és fegyvertermelése iszonyatosan képes lett volna megugrani egy háború esetén. a gyártósorokat így hozták létre. Én is meglepődtem de élelmiszeripari technológiákból közölték velünk, hogy a konzervgyárakban 2 hetes munkaszünet és mikor visszamennek dolgozni lehet a 7,62-es lőszert termelni. Szóval csak ennyi. ÉS Magyarország sajnos folyamatosan nem teljesítio azt amit a nemzetközi érában elvállalt és ezért baj, hogy nem fordítanak igyelmet ilyenekre.. országimázsunk van csak adott szavunk nem... JA meg jöttél az MSZP-s 2002-es példávall ez nem akkor kezdődött hanem már 94-ben.... Azóta folyamatosan megy a leépítés csak míg a környező országokban nem leépítés megy teljeskörűen han3em állomány szűkítés fejlesztés és csere és valóban egy kisméretű ütőképes haderőt állítanak elő addig itthon kisméretű gumikalapács van nem haderő....