-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #10089 ezt biztos nekem szánatad ? ez csak azért furcsa, mert napok óta arról megy a vita hogy szerintem nem kell kiadni önvédelmi fegyvereket és többen ezt az álláspontomat támadják? vagy a betörő lelövése példa kavart fel ennyire? nos ami engem illet én egy sima lakásbetörőt nem lőnék le mert egy csomó gond van belőle, nem beszélve arról hogy nem is biztos hogy reális az általa elkövetett bűn és a tulaj által kiszabott büntetés, de aki bevállalja az tőlem tegye, a lehetőség adott,mint mondtam ha vki előre gondolkodik és adódik a helyzet akkor mindent meg lehet magyarázni.
katz - jogos amit írtál az önvédelemmel kapcsolatosan, ha nincs ellenállás a kissúlyú bünelkövetők vérszemet kapnak.kérdés mennyien csatlakoznak hozzád és tartható e az állapot.biztonságosabb lenne ha létrehoznának egy rendőrörsöt a környéken, erre egyébként adott a lehetőség ha néhány falu összefog és fizetik a rezsit meg a kmb-sek bérét, sok rendőrszakközepet végzett vár munkára ami nem esik túl messze a lakhelyétől. ami a példákat illeti a nyugdíjasbanda, a tárolási szabályok és hogy évtizedekkel ezelőtt volt itthon fegyvertartások hozzászólásodra reagáltam, minthogy mindegyik kiegészítésre szorult a pontosság kedvéért