-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
katz #10081 Valahogy mindkettőtök véleményét túlzottan szélsőségesnek értékelem.
dara: Ha alanyi jogon járna fegyver, akkor minden purdécigány egy occso FÉG-gel szaladgálna az utcán és válogatás nélkül ölné/fenyegetné azt aki neki nem teccik (legalábbis az elején ez lenne, aztán megint betiltanák a fegyvereket)
steweee: ezekkel a kiragadott példákkal csak egyetlen egy nagyon nagy baj van: hogy egyre több van belőle és egyre közelebb hozzám. Jó pár éve rendszeresek felénk a betörések (egy többszörösen büntetett cigánybanda akik pár hónapos elzárásokat eltekintve folyamatosan "dolgoznak"), 2-3 éve rabolták ki ismeretlenek nagybátyáméket (2 faluval arráb laknak), pár hónapja törték fel öreganyám garázsát (szerencsére csak a benzint lopták ki és nem a Ladát) ismeretlen tettesek, a múlt héten pedig leütötték a haverom (itt lakik pesten). Ezek után azt hiszem teljesen jogosan kezdek el azon gondolkozni: lehet, én leszek a következő. És mivel én egy csökönyös fajtából származom aki nem hagyja magát eltaposni, hanem visszaüt, ezért nem hagyom, hogy valaki engem, a családomat, vagy a barátaimat bántsa, hanem megpróbálok minden rendelkezésemre álló eszközzel védekezni és a legkevésbé fogom nézni a támadó jogait. Inkább elásom a kertben!
Szvsz úgy ahogy van rossz az a törvény, legalábbis ugyancsak csekély számú pozitívumát tudnám felsorolni.