-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Az ilyen hozzászólásaid után vagyok azon a véleményen, hogy szerencsés az ország, hogy nem olyan emberek ülnek a törvényalkotsában és az ítélkezésben mint te.... (Mondjuk nem mintha a mostanival meg lennék elégedve, de azért amiket te írsznéha kicsit azokat juttatja az eszembe, hogy na ilyen embert nem akarok politika közelébe tudni:D No offense ez csak személyes vélemény:)
Ahol általános a fegyertulajdonlás és nem eléggé felkészült a rendszer a szituációs dolgok oktatására ott elszabadul a "csípőböl lövöldözés". Szerintem. NEm ismerem a fegyvertörvényt de azok alapján amit mondtok tényleg vannak benne hülyeségek. Viszont semmilyen célból nem engednék civil kezébe Lőfegyvert még önvédelemre sem(Maximum jó szakácsnak gulyáságyút:). Hogy miért? Mert akinek fegyvere van az bármikor dönthet úgy, hogy nyomásgyakorlásra használja.... ÉS nem tudom én nem vagyok elhasalva az amerikai rendszertől sem amikor kiskölkök lövik le a szomszéd kölköt apuci stukkerével meg lelövik azt az otthoni puskával aki a kertjükre lép... Néha elég szélsőséges módszerekhez folyamodnak az emberek a jogaik védelmére...
Szóval én akkor is nagyon szigorú szabályozás alá vonnám kinek mikor adunk fegyvert és ha bármilyen apró gikszervan visszavenni az engedélyt.. de hogy alkotmányos jog legyen a fegyverviselés... isten mentsen a vadnyugattól....