-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #10023 igen, csak ragaszkodik az átala elmondottakhoz is még akkor is, ha nem állják meg a helyüket.mert amit írt az egyébként igaz, hogy civil használatra a hollow point lőszerek hatásosabbak (LENNÉNEK), hiszen ott nem az átütőerő a fontos mint a hadseregben hanem a stopphatás mivel nem jellemző a golyóálló felszerelés használata, illetve kis távolságokra kell lőni, csak éppenhogy a nagy rombolóhatás miatt nem engedélyezettek ezek a lőszerek civil használatra, sztem jogosan.azért mikor látja hogy vkiből fröccsen a vér és felordít vagy összeesik a fájdalomtól ha csak nem IGAZÁN indokolt(van aki persze megérdemli)nem lövi szitává. viszont az ilyen lőszereknél egy lövés is a leírt dolgokat produkálja, ott már nincs visszaút, viszont a normál lőszerek esetén még adott a lehetőség hogy csak akkor lőjön bele vkibe többet ha az szükséges.de főként azt nem szeretem, ha vki kiragad részleteket a másik modókájából és utána olyan szövegkörnyezetben és úgy állítja be, hogy úgy tűnjön neki van igaza.mert így mindenkinek a szavait ki lehet forgatni, és persze tovább folytatódik ezen a vita.a fegyverhasználat lehetőségeit PONTOSAN leírtam, egységes alapelv, hogy (jogos)fegyverhasználat csak abban az esetben lehetséges, ha életellenes a támadás vagy annak minősíthető(nem KELL megvárni míg a támadó ténylegesen kárt tesz vkiben ha annak bekövetkezte előre láthatóan megtörténik(pl: akár nem fegyveres jó fizikumú ember már a földön magatehetetlenül fekvő embert tovább bántalmazza úgy hogy a nagyon súlyos vagy halálos sérülés veszélye egyértelmű, illetve a fegyver birtokosa puszta fizikai erővel vagy más eszközzel nem tudja hatástalanítani a támadó felet (monjuk egy nőnél van önvédelmi fegyver és a támadó egy nagydarab férfi)nem lehetséges a miden esetre kiterjedő jogi szabályozás úgy ahogyan a kreszben sem, ott is azt írja hogy az út és látási viszonyoknak megfelelően kell közlekedni, a villamosjárdaszigetnél is úgy kell megközelíteni, hogy amennyiben szükséges a lelépő gyalogos előtt meg kell tudni állni,mert nem lehet írásban leírni a millióféle variációt stb.ami a fegyver kivitelét illeti, sok sikert hozzá, majd számolj be az eredményekről, mert ezt így leírva nagyon jónak tűnik hogy csak beadsz egy kérelmet és már kész is, csak sztem a gyakorlat az hogy beadsz egy kérelmet ami illetékköteles 5-10e ft, aztán meg elutasítják.de ezt csak az általános tapasztalataim súgják nekem, konkrétumot nem tudok mondani, de úgyis megyek be a rendőrségre vmelyik nap, majd ott utánaérdeklődök a barátoktól