-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #10021 én nem vitatkozom veled, felesleges bármit is mondani.csak az olyan emberek véleményére adok mint cifu, mert ő ért is hozzá.amit írtál az korlátozottan igaz, csak éppen kiragadtál egy részletet ami így hülyeség. én pontosan leírtam szituációkra leképezve a fegyverhasználat követelményeit, és pontosan megfogalmaztam hogy akkor is tüzet lehet nyitni fegyveres elkövetőre ha vétlen személyek is megsérülhetnek bizonyos feltételek megléte esetén. ez körülményektől változik, alapelv hogy a feltételezett okozott kár kisebb legyen mint amit elhárítani kívánunk.vagyis ha a támadó elkezdi leöldösni az embereket, akkor tüzet lehet és KELL rá nyitni még akkor is ha ez vétlen emberek testi épségét fenyegeti.amennyiben nem minősíthető életellenesnek a támadás, akkor egyébként sem lehet tüzet nyitni, meg kell próbálni a fegyver ráfogásával, vagy riasztólövéssel, vagy láblövéssel(monjuk csak kés van nála) megállítani a támadót.ezek után mindenki eldönti a fórumot olvasók közül hogy valyon melyikünké a "csakazértis" hozzászólás
x-com: igen, erről korábban volt a fórumban elég sok hozzászólás, én is aktívan kivettem a részem belőle tudom miről beszélsz. ezért mondtam hogy adott esetben bele lehet pattintani a delikvensbe több lövést is, úgyis megállítja - 1 sec alatt 3-4-et is bele lehet ereszteni félautomatából is, de azért az önvédelmi fegyverhasználat statisztikái és körülményei azt mutatják, hogy legtöbbször elég egyáltalán elővenni, vagy riasztólövést leadni, vagy lábonlőni a támadót, és arra elég a normál 9mm para, és kisebb valószínűséggel okoz halálos vagy nyomorékká tevő sebet