10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    nem vihetsz ki fegyvert, az engedély csak adott országra szól, illetve speciális tevékenységű emberek, nemzetbiztonsági hivatal emberei, diplomata útlevelesek, politikusok testőrgárdái léphetik át a határt fegyverrel.

dara:
    egy nagy kuszaság amit írtál, amolyan csak azért is hozzászólás de cifu válaszolt helyettem is. röviden,a tompa lőszer minden esetben nagyobban roncsol mint a teljes köpenyes kúp vagy félgömb alakú. az hogy átmegy a testen az ilyen normál lőszer az egy dolog, tényleg hátrány lehet ha mögötte vétlen személy van.az usa-ban engedélyezett rendőri szerveknek a hollow point lőszerek olyan típusa, amely alaktartó ,vagyis nem megy át a testen hanem a becsapódás után szinte azonnal leadja a mozgási energiáját és nem szakad szét a lövedék.

a speciális egységekre nem vonatkozik semmiféle megkötés, és egyébként is nagyívben leszarják hogy ki mit mond, se rendőri de főleg a katonai alakulatokra igaz ez.

egy szóval sem mondtam hogy meg kell ölni a támadót, ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor látnád hogy pont az ellenkezőjét hangsúlyozom.csak a lehetőségét írtam le hogy a 9mm para(ami egyébként katonai lőszernek indult)és társai pl 9mm makarov bővel elég kell legyen önvédelmi célra, jó a stophatása is, de kisebb eséllyel okoz halálos vagy nyomorékká tevő sebet mint a nagyobb lőszertársai, ha a gyilkolás a cél vele, akkor több lövés vagy az über headshot úgyis végzetes.