Renegade#48
furcsa világ ez, ha azt mondod, hülye zsidó, akkor náci vagy, ha az mondod magyar vagyok akkor sokkal rosszabb, nacionalistának lenni régen dicsőség volt, ma meg biztos állam/ember ellenes vagy meg, hogy képzelsz a házadra kirakni magyar zászlót?? ez szvsz nem jó hozzáállás. 4,5 millió ember koncentrációs táborokban, most elnézést de igen, és?
és az a pár milla dél-afrikai akiket a brittek/hollandok írtottak pár száz éve? ha jól emléxem az ő nevükhöz kötik a koncentrációs tábor kifejezést. vagy az az 1 millió japó külsejű amerikai állampolgár akiket gyöngy kikötő után sósivatagba küldtek? amire én ugrog, az a holocaust balhé. Valakit lezsidózol, (természetesen nem általánosítok, mert nem érzem magam szemellenzősnek), akkor jajjaj, a szomszéd néni papáját deportálták a németek és azzonnal adjon v.ki egy valag pénzt, csak dolgozni ne kelljen. Ha meg felteszi a kezét egy nacionalista dél-afrikai őslakos, hogy izé, minket módszeresen irtottak az angolok, a hollandok, majd csak úgy ált. a fehérek, akkor talán nem köpik le. Vagy egy japán akinek a 3. 5lábú kecskéje születik sopánkodik, hogy jó ez a sugárzás balhé, de már unalmas, annak meg azt kell mondani, hogy apukám, aki egy döcögő bombázót nem tud kilőni az megérdemli az atomot!!
Szerintem sokan a lakosságot hibáztatják (hülye zsidó, hülye fritz) pedig az ilyen katonai döntésekről nem szoktak népszavazást kiírni...