robi3#98082
mi lehet a gond nálam? hasonló vasakon tökéletesen megy a játék nálam a legkisebb fps dropnál ugrik a kép. nálam 55-60-ig ugrál és a kép is mellé neki 50-el simán fut. Witcher 3 -ról beszélünk.
]kikapcsolva. és már sok minden más is. nálam ha az fps 60-ról leugrik 57-re már dob a kép, kikapcsoltam a vsyncet meg korlátlanra raktam az fps-t így 120 és 80 között ugrált az aktuális beállítással kicsit lekorlátozom már és a faluban már dob a kép, pedig nem esik még 50 alá sem. a battlefield 4 ugyanezt játszotta nálam, Ja és mindez egy régi monitoron 1680X1050-ben
i5 4670K, 8 GB RAM, RX 480, 64 bites Win 7. Szal kb. az a kategória a gépem, mint a tiéd. Minden maxra van húzva, hairworks kikapcsolva, full HD felbontáson. 50 FPS körül van általában.
milyen géppel játszátok? és milyen grafika mellet? úgy gondolom hogy nálam nem kerek valami, az nvidia xperience mint mindenhova máshova is a fullot mutat ez persze nem jó szinte soha, most már sok mindent levettem de az első falucska a játék elején már töredezik, nem folyton de gyakran pl rögtön a libáknál, de ott szinte mindig megugrik a kép. városon kívül szinte tökéletes, magasabb grafon is. a gépem 16gb ram, gtx980 g1-es, i5 4690 3,5 Ghz, 64 bites win 7-en illetve h97m-d3h alaplap