TIBCSI1966#98052
ASUS 8600GT videokártyám van, a filmeket tökéletesen viszi, régen a COD-al is játszottam.
Alapvetően igényeimnek még most is megfelel a gép, csak ha megnyitom pl. a Chrome böngészőt, hosszabb ideig tart, ill. lehet hallani intenzíven dolgozni a merevlemezt.
Mivel tényleg igazán komoly feladatokra nem használom a gépet, gondolkoztam el a DDR2 bővítésén 5000 Ft-ért, vagy ezek után inkább egy SSD beszerzésén 15000 Ft-ért.
Az SSD mellett szól. hogy azt a későbbiekben , egy új gépben is feltudom használni, igaz most csak SATA2-es foglalatom van, így kisebb sebességgel dolgozna.
Viszont memóriát bővíteni, ill. SSD-it is venni nem szeretnék, elég régi a gép, igaz vigyáztam rá.Remélem még 1-1,5 évig kiszolgál.
A fiamnak van egy 8 éves gépe, ami viszont Intel alapú, 4 GB DDR2 RAM-al.
Úgy vettem észre, igaz ritkán ölök ahhoz a géphez, mintha jobban muzsikálna a több RAM miatt.
A Steam-on még símán játszik azzal a géppel online játékokat, pl. CSGO-t.
Ha az enyém bedöglene, akkor még a fiamé szerintem nekem megfelelne, s Ő kapna egy komolyabb gépet, mivel most érettségizik.
A pénzem megvan új gépre, az nem gond, csak olyan vagyok, hogy működő technikai eszközt nem szeretek csak úgy félrerakni.
De az is igaz, hogy vonzanak a most meglévő korszerűbb hardver adta előnyök.
Illetve még annyi, hogy én WIN10 32 bit-en vagyok.