1411386313.png
  • cody1994
    Üdv! lenne egy kis problémám a gépepel tudom hogy ennek nem itt a helye de már nem tudok rá mit kitalálni hogy mi lehet a gond
    Gép:
    alaplap :asus p5ql pro
    intel q6600 2.88ghz-re huzzva 1.3volt a procinak
    ram 8gb 4x2gb 1066-os 2volton
    6-7-7-25-ös időzítésél
    vga egy ati radeon 7730 1gb gddr5 128bit
    emelett egy hálokártya és vinyó
    táp egy chieftec ctg-500-80p

ramdom fagyás jött elő a takarítás után terhelés alatt de ugy hogy kb 20percig nem adott képet itt gta v,rainbow six Siege alatt-ra gondok
    és még egyszer youtube nézés alatt is

ez az oc profil bevanjárva nálam proci játék alatt nem megy 39fok főlé mert igen erős hűtés van rajta szerintem a cpu kizárva a fagyás alol ram takaritás után egyszer meg fagyott és meg néztem a ramokot hogy melegek-e és azok voltak meg se bírtam
    fogni őket ez valszek azért volt mert nem kapott hűtést mert másik oldal-ra raktam (igy szívta a levegőt a ramok előtt és nem fújta) a cpu hűtést mert az hűtőte a ramokat is de hogy vissza került a másik oldal-ra a venti akkor is meg maradt a fagyás de viszont a ramok nem sérültek mentest is okés egy hiba nincs
    plsz kapott egy külön hűtést is a ramok igy az se gond de még is meg maradt a fagyás
    maradt szerintem a táp netáttán pont most ment volna ki valami benne ami ezt okozhatta volna?
    és ha tényleg kiderül hogy a táp a ludas akkor esetleg tudtok valami jót ajánlani ?

tudom nem túl szerencsés tuningolni a cuccokat pláne nem feszelni de ezzel a profilal mennek már vagy 9-10 hónapja gond és probléma nélkül hűtés is volt (csak egyszer nem amit írtam is).

ui:. félig ide tartozik félig nem :DDD
    Utoljára szerkesztette: cody1994, 2016.02.01. 00:10:41