shrike7973#9638
Sziasztok!
Most hoztam haza az uj gépet.
Gigabyte s3 alaplap
1 giga ddr2 800 mhz
450 w asus táp
C2D E6320 as proci
Na most összerakták a gépet és meghuzták az egyik magot (hö???) 2,1 ghz re mert kértem hogy huzzon a bolt rajta amig stabil. Namost felrakom az xp t meg minden drivert és hirtelen 1 mp ről a windows loading 8 mp re ugrott, illetve a nod32 az inditásnál 2 percig van fenn kb amig betölt vagy nemtom mit csinál... :SSSSS Másrészről a az alaplap cd jén nem müködött az xpress install nem talált meg két elemet magamtól kellett felinstallálni a drivereket. De egyet nem találtam az utolsot az usb drivert...a honlapon nincs fenn. Majd holnap megkérdem lecsereélik e a cd-t :D... Na szovl a kérdésem az lenne hogy most felraktm az obliviont ugy első teszt játékbnak éshát nemvok vmi elégedett. Majdnemhogy ugyanugy fut az uj alkatrészekkel játék mint a régi 2,8 as celeronommal :SSSSSSS. Másrészt a felső dvd irom (mert kettő van) lassan jön ki mint a csiga...de kijön végülis csak fura hogy most mivan vele. Az also rendes sbességgel jön, mind2 ugyanolyn pioneer iró dvd író (111d). Kell szarjak hogy vmi szar a gépben vagy ez mindnkinél igy van??
Oblivionhoz meg lol hogy nem elég 1 giga 800 mhz, 2,1 ghz core2duo, 7600 gt mert most ezem van...
Pls VÁLASZ.