nem tudom mi akarsz belepakolni a kuckoba de "Talon" nagyon alul maradt hovezetes szempontjabol, van par jo spec. de a tobbi altalad preferalt hazaknal is megtalalhato. Colossus.. 17KG -os dog, baromira semmi extrat nem nyujt ahoz kepest, hogy mekkora. egy batar nagy zebracsikos ize - H440 (5.25" nincs benne - egyaltalan nem negativum - csak megjegyeztem) a kicsike a Fractal R4/R5 ellen keszult, arazas miatt nem hozta az elsopro sikert viszont igy is tobb ertelmes es hasznalhato specifikaciora teszel szert mint amit a masik ket befuto egyutt :p - elszeparalt tap, legozhatsz az 5.25" -es helyekkel, ha kikapod akkor is van kulon fix ssd hely, hutes szempontjabol is jo, tele lehet fosni ventikkel se leghutesnel se vizhutesnel nem kell kompromisszumokat kotni - kabeleknek meg a lathatosaga is kb. 0 .ra redukalhato... mittomen most ugyan azt fogod itt olvasni amit egy tesztben is megnezhetsz :D az meg hogy asztal mellett lesz - uff - ki tudja mikor csereled az asztalt es kerul mashova a gephaz illetve 24K -ert viccesen olcso, csapj le ra amig van :p (azert itt tennem hozza hogy ha mas gyarto gephazat is be tudod olcsobban szerezni akkor Phanteks -re nezzel ra ;) - enthoo mini xl, enthoo pro, evolv atx lassan kaphato lesz - csak megemlitettem) Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.07.04. 10:45:20