1411386313.png
  • davidragon
    @Dante73 és @Maala, köszi a visszajelzéseket!!

Proci: Igazából minden korábbi gépem Intel procis volt, most ezt csak azért néztem ki, mert cpubenchmark lista alapján ennek a legjobb a pontszám/ár értéke. Ha jól értem, akkor melegedés szempontjából az AMD stock hűtője nem lesz jó, de az Intel alap hűtője sem túl halk, így bármelyik választás is lesz, kell rá plusz költeni. Ez nem jó hír..

A ház tippet köszi, Zalman R1 (14e HUF) jónak tűnik, ezzel a Thermaltake Hamburg 530W Sirtech belsős táppal (17e HUF).

Ha ezt a három dolgot rádobom az általam írtra, akkor az +42e HUF. Nem semmi. Azt hittem kb 10, de max 20e HUF-ból ki fog jönni a maradék szükséges cucc. Naiv voltam.. :)

Értem egyébként a költség csökkentős filozófiátokat, de azt írjátok, hogy majd később veszek bele ssd + ramot, mert még ráér. Viszont, ha később veszem bele, akkor az a teljes költségekből nem faragott le, csak halasztottam a kiadás egy részét. :)

A kérdés most még számomra az, hogy hosszú távon melyik lesz erősebb: 8gb ram + R9 280 (3gb) vagy 16gb ram + R9 270 (2gb)
    (Maala javaslata)
    Későbbi bővítés szempontjából világos, hogy az előbbi okosabb, de próbáljatok úgy gondolkodni, mintha nem lenne lehetőség belenyúlni 3-4-5 évig. Akkor is az előbbit választanátok?

Köszi mégegyszer!! :)