R9 280 alá nem raknék 4-essel kezdődő Wattos tápot, ráadásul a Hamburg olcsóbb is, mint a Hexa+ 400W.
4160/4460-nak (ezek csak a Hashwell Refreshek a felsoroltakból) már kevés a h81, B85 kell alá minimum.
Steelseries Rival egér... Nem voltam sosem oda a flancos "gamer" egerekért, van sok olyan egér, ahol az optikán kívül nem kell még egy jól hangzó, de a gyakorlatban semmit sem érő brandért is fizetni külön...
Bitfenix Comradenél is van jobb ház, bár ahogy most gyorsan utánaolvastam, nem rossz. Mivel OC-zni nem fogsz, nem lesz vele gond, de pl. a porszűrő takarítása elég nehézkes, és lehet, nem ártana mellé egy deepcool gammaxxx 300 a gyári CPU hűtő helyett, hogy ne szabályozzon vissza (throttling) a hőmérséklet miatt. De gondolom ez "meglátni és megszeretni" volt, ahogy az a házakkal lenni szokott, így nem is kommentálnám tovább. Megteszi a dolgát, az a lényeg. Azért mindenképp Nvidia vidkarit javasolnék bele, nem AMD-t. Kisebb fogyasztás, kevesebb hő miatt. És akkor a Hexa is elég lesz.
Szóval én a korábban említettek miatt gyengébb dVGA-t, erősebb procit, lapot ajánlanám. Az mennyi lenne, ahol nézted? (Ja, és most csak 1 memó modullal, később majd raksz hozzá még egyet). Az alap erősebb lenne, és csak kisebb csinosítgatások kellenének.