1411386313.png
  • G18XM8
    Üdv mindenkinek!

Tudom nem ide tartozik, de a segítséget kérek topicot nem látogatják annyian mint ezt a topicot.
    Segítséget szeretnék kérni. Tegnap óta valamiért vacakol a gépem, az történik, hogy játszok stabil 40-50-60 fps-el, és egyszer csak az történik, hogy leesik olyan 10-20 környékére. De úgy is marad, tehát nem csak egy két pillanatra esik le az fps, hanem alacsonyan marad mindaddig, amíg újra nem indítom a gépet. Újraindítás minden esetben megoldja a problémát, de utána egy 5 perc játék után megint leesik. 10 hónapos a gép és eddig soha nem csinált semmi ilyesmit. Játéktól független a dolog, és ha leesik egy játékban az fps és kilépek a windowsba elindítok egy másik játékot, akkor az már eleve úgy indul, hogy nagyon alacsony az fps. Hardvereket figyelem, semmi nem melegszik túl, normálisan működik minden. Tápom fsp 460 wattos, azzal nem hinném, hogy gond van. Szerintem szoftveres hiba lehet, de fogalmam sincs, hogy mi. Illesztőprogramok frissek, rendszeresen frissítem. Valakinek valami ötlet? Köszönöm előre is a segítséget!