1411386313.png
  • ggbuffon
    biztos vagy te ebben a 9370-ben? Azokat azért hűteni se árt, gondolom azokon a gyári méginkább annyit ér mint halottnak a csók..ráadásul ezen az áron már van i5..inkább mazochistáknak és maximalistáknak való, gyakorlati haszna nincs.

de ha maradsz az AMD vonalon, mert azért az se olyan tragédia, bármennyire is sok az Intel fan, akkor ilyenben gondolkodnék:

1. verzió FX 8350 + Cooler Master 212 Evo hűtő
    2. verzió és olcsóbb de kb ugyannyit tudó ha húzod egy picit: FX 8320 + CM 212 EVO (én speciel ezt a variációt választanám)

Alaplap maradhat.
    Ram OK.
    SSD-nél ahogy előttem írták maradnék a Kingston / Samsung vonalnál, de ha utánajártál rendesen akkor te tudod.
    vinyó OK
    XFX 280X: először is érdemes azért utánaolvasni, vannak-e artifactos problémák vele(mennyire megoldott a vrm-ek hűtése), esetleg cicergős gond (nálam a gyenge kondik miatt utóbbi miatt cseréltetnem kellett a Club3D-met, de 280x-nél is láttam már ilyet pl MSI-nél). Azonkívül figyelj a méretére, mégpedig azért mert nem kicsik...be is kell férnie a házba..Ha biztosra akarsz menni és kicsit spórolni akarsz rajta, akkor maradsz vmelyik sima R9 280-nál, annyival nem gyengébb mint amivel olcsóbb..legalábbis nálam eddig nemnagyon fogta meg egy játék sem ultrán.
    Ház: ahogy írták kuka, CM N300-N400-N500, Zalman Z9 Plus v U3, Corsair Carbide 200R, fontos h jól szellőző legyen, mert a 280X is eszik, meg a leendő procid is.
    A tápot és FSP Raider 550W alá nemigazán adnám, sőt lehet a 650es változatot szerezném be belőle..ezen végképp nem szabad spórolni, vmi nóném szarral
    Utoljára szerkesztette: ggbuffon, 2014.10.17. 06:10:15