1411386313.png
  • Calver
    srác szerintem papírnehezéket csinálna belőle, összerakás részemről menne, csak van egy kétszáz km perpill köztünk

azért ipon-t nézegetem elsősorban, mert számla és minden cicoma is kell sajnos, plusz... na, érted, 200 km. (...és még így is meg kell valahogy (mivel ottani összeszerelőjükön nincs ilyen) kérni a drágaságokat, hogy dobjanak már rá egy-két oldalsó ventit.)

eddig amit így buksiban összeraktam, itteni irományok meg Tom's Hardware segítségével, az valahogy így néz ki: (vigyázat, kisregény következik, nem vagyok benne egy ideje hardver dolgokban)

proci: i5-4590, ez eléggé best buynak tűnik most, húzva úgy sem lesz
    GPU: GTX 760 vagy Radeon R9 280X, utóbbit TH nagyon ajánlgatja... kicsit sötét folt h mi a különbség különböző kiadások között (pl ASUS GTX 760 OC jóval olcsóbb, mint a "sima"... miért?)

első körben mondjuk nem árt tudni, h proci+videokártya így jó kombó-e, vagy csak faszságokat paffogok

alaplap: ??? ASUS H97M-PLUS? pl itt is tippem sincs plus és sima között mi a difi
    SSD: tippem sincs, semmit nem konyítok hozzájuk
    vinyó: WD vinyók emlékeim szerint mostanság a lazák, de SSD mellé milyen? több mint elég green, vagy azért egy blue sem ártana?
    RAM: ööö... Corsair Vengeance 2x4GB kit? vagy a jó öreg "legolcsóbb, ami elmegy megfelelő órajelen"?
    ház: CORSAIR Carbide Series 300R-ből valamelyik?
    táp: mi illene ennyi cucchoz? FSP Raider 550W? Corsair CX600M?

szóval izé, csöppet hiányos tudásom finoman szólva, na... segítség?