-
Valami nem jó abban a gépben.Szakszerűen van összerakva,rendesen pasztázva stb....mégis 81fokosak a magok a processzorban.Vettem rá egy méregdrága arctic cooling hűtőt,igen,egy 5200+ra és segített rajta levitte 60ig de terhelés alatt felkúszik így is rendesen.Olyan hűtőt vettem amit egy húzott 4 magosra szoktak tenni.2kg-os a hűtő.Aztán meleg volt a gépben csak a proci jobb volt.Ment a gép nyáron.Elkezdett szaggatni a játék.Kilépek.Megnézem 140C fok a VGA.Lehetetlen,le kellett volna kapcsolnia.Nem kapcsolt le.LEszedem a gép oldalát.Szó szerint,de tényleg szó szerint leolvad a venti és le volt esve a gép aljába.Mondom fasza.Nem vagyok egy zseni,vettem bazinagy házhűtőt,paraszt megoldás,bekúrom a vga alá.Na az segített.Jah meg vettem még hűtőket.Englide-t és Arcticot vettem.Végül egy robosztusabb de kissebb ment VGA-t hűteni.Ment egy venti a hátlapba ami kiszívja a hőt.Ment egy venti a gép oldalába,egy baszottnagy,talán az egyik legnagyobb méret amit lehet kapni.NEm volt gondom a hűtéssel többet.Jah amúgy vettem még egy Arctic cooling tápot.800as tápot vettem mert gondoltam ha fejlesztek majd ez jó lesz bele stb.....NAszóval.Elköltöztem otthonról.Mutterben semmi finomság nincsen,bemegy a szobába,belerúg a gépházba.ÉS folyton és megint és megint és megint és megint és porszívózik,csak ő lakik otthon és megint belerúg és nekimegy és felborítja és belebassza a porszívót.Hazaérek egyre rosszabb a helyzet.Nem veszi észre,annyit rúgta a gépet,hogy szép lassan kipottyantak a helyükről a ventik.VEnti felborul,kilövi a szárt gépházban a fogakat.Televan a gép műanyag darabokkal.Nyár van,még mindig nem vagyok otthon,meleg van.Szarrá ment a VGA csak kép van,VGA-t már fel sem ismeri a gép,csak képe van a gépnek,játszani nem lehet.Hív anyám pár hete,csíkos a minitor.Mondom neki,hogy megint buzi módon összetollazta biztos mint a 40ezres LCD-met amit elvettem tőle és kapott egy 1500ft-os katódos monitort.Haveromat hívom.Nézze meg.Szörnyűlködik mi van a géppel,anno ketten raktuk össze azt a szart.Mondja,hogy megigazítja de csíkozni fog továbbra is.Persze fizetni nem szeret.Most mondtam neki VGA csere kell mert megint csíkos a kép stb........MEgint szegény haveromat hívom.Rendeljen nekem egy VGA-t.Jó lesz neki a szar is,csak menjen neki.Szóval most ez van.Jobban járnék ha még a működő extrább dolgokat kiszedném és eladnám mert ott rohad meg.Van benne jó proci hűtő,fasza táp,drága hangkártya stb........Mikor otthon laktam,rászóltam,kibasztam a szobából mikor megláttam,hogy mit művel.Bejön,belerúg,nekimegy rádob vmit a gépre.Unalmas.Én meg fizethetek.
Jobban járna egy laptoppal szerintem.Nem fogok neki venni.Ha vki igénytelen akkor így jár.Ne drága cuccokkal tuskóskodjon.Mondanom sem kell csak úgy kapálja a billentyűzetet.
NAszóval,köszi a segítséget.Megrendeltük a VGA-t pár perce.Innen Iponról.AZ üzlet itt van tőlem 5perc sétára de ugye nekem vidékre kell a VGA,így egyszerűbb ha haverom intézi.