1411386313.png
  • Pongyi
    Sziasztok. Uj gépet szeretnék összerakni, de van két dolog amit szeretnék megtartani. A merevlemezt, 2TB Seagate sata3 és a videókártyát, Ati Radeon HD6670 1GBDDR5 PciExpress. Gyakorlatilag egy konfigurációt szerenék vidkari és HDD nélkül. A gondom az h annyira lemaradtam pc alkatrészek terén hogy, fingom sincs mi az ami megéri a pénzét, és mi az ami parasztvakítás. (gondolok itt a 10 ezer forintos 2GB vidkarikra) Egy szó mint száz azt szeretném ha segítenétek összerakni egy konfigot. 64bites procit szeretnék, ezen kívül kritérium csak a pénztárca vastagsága, ami az én esetemben azt jelenti h szeretnék 80k alatt maradni. Azt nem tudom h ebből kijön-e Alaplap, proci, memória, táp, és ház. A géppel játszani is szoktam (World of Tanks). A jelenlegi konfigom a következő.: AsRock AliveDual eSATA2, AMD Athlon X2 64 5000+, fentebb említett Sapphire Radeon HD6670 1GBDDR5, 4GB DDR2 800Mhz ram, és egy gagyi 400W táp, semmi extra ház. Monitor az jó az nem kell. Mint látható ez egy meglehetősen régi konfig, és reményeim szerint a mostani új pc alkatrészekből egy ennél erősebb konfigot összelehet hozni, még akkor is ha 80k alatt szeretnék maradni. Segítségeteket előre is köszönöm.