Engem több mint egy hónapig szivattak az *ponosok a vga-m garis cseréjével (ráadásul garanciafutár meg faxom, azért ilyen mocsok drága ÁLLÍTÓLAG a kiszállításuk). Akkor már kicsit dühösféleség voltam, írtam pár levelet és lám csodák-csodája már küldték is a cserekártyát, mint a kisangyal. Előtte mindent kitaláltak, még azt is rám akarták fogni, hogy a kártya szét volt biztos szedve!!! Nóóóómális?! Aztán mikor már gyanúsítgatni merészeltek ENGEM, akkor ott elfogyott legendás türelemem és...
Ha nem 130k-s VGA-ról lett volna szó (ráadásul murva sok pénzt elvertem ott amúgyis), ami akkoriban iciripicirit drága volt (konkrétan a kapható legrágább és legújabb), akkor SEM érteném meg, így meg annyira sem.
Azóta is vásároltam már tőlük, de azzal tisztában vagyok, hogy ha gond van, akkor AZONNAL, elsőre (sőt előre), gondolkodás nélkül fenyegetőleg kell fellépni és a törvény, a jog és ISTEN minden erejével, hogy ne próbáljanak packázni az emberrel. Nincs bocsánat, nincs apelláta, nincs mellébeszélés, nincsenek engedmények, vagy megértés. Ha csak így megy, hát így megy. (ja és mindenről legyen fénykép, írásos és egyéb bizonyíték, tanú, jegyzőkönyv, minden ami lehetséges)