1411386313.png
  • BarackHUN
    Sziasztok! Elnézést hogy ide írok, de ez a topik nagyon pörög, és biztos vagyok benne hogy itt is tudok kapni kielégítő választ (legalábbis reménykedem).
    Tehát, laptop vásárlás előtt állok, február elejére lenne esedékes ha minden jól megy (fizu ugyebár), és vacilálok hogy 120~130 ezres avagy 150~160 ezret fektessek be rá.
    Amire kéne, a szokásos, netezés, film, és azt se bánnám ha mennének rajta az 1-2 éves játékok vagy akár az ideiek kompromisszumokkal (low graf nem zavar, csak meglegyen azért a szaggatás mentesség). Igazából valamiér egyből Asus ugrik be, ez van itthon most is, és ahogy szétnéztem ezek elég jók ár/érték arányban is. Ezen kettő közül kellene eldönteni hogy megéri-e a drágábbik (+ 7 ezer forintért) a 8 GB ramot:
    Ez az első laptop 4 GB Ram van benne 152 ezerért (addigra lehet még lejjebb megy az ára). Illetve van ugyanez a laptop, 159 ezerért, csak 8 giga rammal. Windows 7 lenne rátelepítve, tehát summázva, ha már megveszem, inkább vegyem a 8 gigásat és ki lesz az használva, vagy elég a 4?
    Esetleg vegyem ~130 körüli áron az i3-mas procisat, mert elég az is arra amiket fentebb írtam? Előre is köszönöm :)