1411386313.png
  • Inquisitor
    Javaslat: A két lap közül inkább a GigaByte!
    Viszont én inkább vennék P965-S3 vagy DS3 lapot. Igen tudom, többe kerül. Der amennyivel drágább ez az 512-es MSI VGA a 256-os társainál, annyiból meglenne a difi.
    Egy bdarab ram meg Intelnél gáz, többmagosnál pláne. Anno sima egymagos P4-es 800-as FSB mellett bukta single chanelben a memória sebesség 40%-át. Persze ez teljesítményben kevesebb, viszont amikor két mag használná ugyan azon ramot, ott szerintem (látatlanban mondom!) még jobban megfogja.
    (Persze +1GB nem elhanyagolható plusz kiadás, az 512-es ram meg eléggé hiánycikk, de normális lapon úgy is 4db ramfoglalat van.)

DVD író: Biztos van aki mást fog mondani, de inkább vennék NEC vagy Pioneer meghajtók közül valamelyiket.

AMD konfig: Mostanában miért választanak csomóan mATX-es ÉS integrált VGA-s lapokat konfigba? AsRocknak van vagy tucat alaplapja AMD-hez, ebből vagy 8-9 NForceos, ha már mindenáron az kell. De én inkább vennék full ATX-es VGA nélküli lapot. Ha meg mindenáron VGA-s kell, akkor inkább G690-es AMD chipset, mert az kevésbé forró ...

Az X2 az kétmagos AMD64 proci. Jóval elöbb létezet mint bármilyen kétmagos Intel. Az 5000+ alkalmazásfüggően az E6400 és E6600 között van valahol, persze húzás nélkül. Viszont a C2D magos procik (még a Celeroncs is!) sokkal sokkal jobban húzhatóak, de drágább lap való hozzájuk.

Én a két konfig közül az Inteleset preferálnám.