1411386313.png
  • SLICK
    Hali!
    Ezt a topikot találtam a legmegfelelőbbnek a kérdésemhez:

Szóval, nem gépet akarok venni hanem egy egeret. Jelenleg egy Logitech MX Revolution vezeték nélküli egerem van, eléggé megszívtam vele annak idején, nem gondoltam volna, hogy olykor elég rosszul fog érzékelni és pl játék közben ennyire be fog zavarni.
    Tudnátok olyan minőségi egereket ajánlani ami vezetékes, pontos, kényelmes, viszonylag jó megjelenésű is és ugye ami a legfontosabb, játékokhoz tökéletes legyen. Ja és nem hátrány ha a görgője folyamatosan tud gördülni, nem pedig az a hagyományos. (bár ez csak egy ilyen plusz kényelmi funkció nekem netezéshez)
    Nézegettem már többféle egeret is (Logitech, Razer, A4Tech, Saitek, SteelSeries, Roccat, Corsair - márkában csak ezek jöhetnek szóba-), de nem tudtam dönteni még. Ezért bízom benne hogy sokan vagytok mindenkinek más tapasztalatai vannak és így könnyebben tudnék választani is.
    Az ár amit rá tudok szánni az nagyon max 12-15 ezer Ft körül van meg akkor vennék egy normális alátétet is.

Megköszönném ha be tudnátok linkelni képeket esetleg leírásokat is az egerekről! :)