Dodo55#86377
Lenne pár talán elég nehezen megválaszolható kérdésem, de azért felteszem őket.
Arról van nagyjából szó, hogy mióta megvan az új gépem próbálom felmérni meddig lesz ez elég. A procim úgy néz ki sokáig, hiába a legolcsóbb IB i5, nem tudta még semmi limitre vinni, és a legtöbb teszt szerint egy ideig nem is nagyon fogja. Viszont a VGA-m, annak ellenére, hogy az áráért (bruttó 28k volt) nagyon meg vagyok vele elégedve, azért egy idő után el fog vérezni.
Nézegettem viszont most, hogy CF-ben elég brutális. Elgondolkoztam így rajta, hogy ha eljön az az idő amikor érezhetően kevés lesz, csere helyett dobnék mellé mégegyet.
A kérdések tehát:
- Várhatóan amikor eljön az idő, megéri még vajon ezt meglépni? (Az akkori leendő teljesítményigények és ár/érték szempontjából is)
- Kapható lesz még akkor vajon?
- Amin most van az egy 1100/5000-es Sapphire féle OC Edition. Ha jól tudom bármilyet tehetek mellé, de mi a helyzet az órajelekkel ha azok eltérnek majd?
- B75-ös lapom van ugye, ami támogatja a CFX-et, de csak az elsődleges PCIe csatlakozó valós x16-os, a másik ha jól tudom csak x8-as átvitelre képes és csak 2.0-ás. Ez belerondíthat majd a képbe?