Elsősorban elnézést kérek, hogy ebbe a topikba írom a problémám ill. a kérdésem.Monitoros topikba már régen írtak, és úgy gondolom itt hamarabb válaszolnak.Ismét egy hozzáértő emberre lenne szükségem.Monitorproblémám van kéz alatt vettem egy 19"-os monitort úgy egy éve, de most elszállt.
Fogalmam sincs, hogy melyek most a jobb monitorok.
Szóval szükségem lenne egy monitorra, ami 19"-os, LCD, 2ms-os, fekete (ez nagyon fontos, mert minden fekete az egértől kezdve a hangfalakig) és az ára 60ezer forint maximum(elsősorban játékra és AutoCad-hez kellene, nem kell Wide monitor).5 éve volt egy 19"-os Dell CRT monitorom, nagyon megvoltam vele elégedve.Körbe is néztem a Dell honlapján és erre bukkantam rá: DELL Monitor 19" 1908FP An/Dig TFT LCD.Ha esetleg valami véleményt tudna valaki azt megköszönném.Több monitort is néztem még.Ezek: 19" BENQ FP93GX (2 ms), 19" Samsung 932BF (2ms), 19" IIYAMA ProLite E1900S-B2 (2ms).De elsősorban a Dell érdekelne(lehet vele játszani, mert kerestem a válaszidőt is a website-on, de nem találtam).Ismerőseim nagyon dícsérik az LG monitorokat is szerintetek, melyik LG lenne a megfelelőbb?