1411386313.png
  • janos666 #7802
    A ház jó, hátra 2db 8cm-s, a winyók alá 12cm-s venti fér és egy 8cm-s bevarázsolható közvetlen a CPU fölé is ha leveszed a csonkot, elöl normális helyen vannak USB-k, mégis egyszerű, olcsó. (csak vegyél is bele ventilátorokat...)

Memóriából nézd meg a Geil ultra 800Mhz-es dual-chanel kitet, a legolcsóbb tuninRAM-ok, hűtőbordával és CL4-es időzítéssel, megérik az áruk.

Véletlen se vegyél az említett hangkártyákból, szarabbak mint az alaplapi integrált cuccok, mert amivel szebben szólnak annyival több CPU-t esznek, mert nincs rajtuk igazi Audigy vagy X-fi chip, szoftveresen csinálnak mindent. Szánd rá magad inkább egy 20e körüli ExtremGamer-re ami 100x jobb, vagy én még elvagyok egy 14e-res Audigy4-el ami kicsit lassabb és öregebb, de messze a szoftveres szarok előtt jár. (esetleg Au4 használtan már annyi mint a butított szarok újonan)

Régen én is Codegen tápppal toltam. Mikor először égett le a 300-as cseréltettem 350-esre (márkán belül az volt raktáron ahol vettem és nem kellett várni), mikor az is leégett és 2 hétig ültek a garancián csókolomot mondtam, otthagytam a boltba azt a párezres tápot borravalónak és vettem egy Chieftech 420-ast. A mostani gépem szinte melegedés nélkül elviszi, de elvileg a következőhöz is elég lesz.

A videókártya az egyik leghúzósabb rész ha játszani is szoktál, talán szemezgess még azzal a 320Mb-os 8800GTS-el.

Alaplap: Én hosszú távra tervezve P35-ös deszkát vennék, pl. a GA-P35-S3 szerintem bír annyit mint a GA-P965-DS3, de a következő CPU generációra is fel van készítve...

Off: Én meg már ittvagyok építőmérnökin (BME), tényleg nem rossz, ettől elviekben is csak építész lehetne jobb, de belülről nézve ők rengeteget rajzolnak kézzel amire egyetemről kikerülve semmi szükségük nem lesz, viszont sokkal kevesebb átfogó elméleti tárgyat tanulnak (a matekjuk, statikájuk kb 2/3-ad olyan szintű mint a miénk) és egy idézettel élve: "Kár arra várni hogy leszakad a szabadsághíd és az ember megtervezheti a következő dunahidat, tervezhet kevésbé művészi kis hidakat amik meg is épülnek..."

Off2: Nem csak hogy telepakolod buszokkal, úgy pakolod meg hogy a lehető legszarabbul érje mikor átcsörtet rajta egy sor jármű.