1411386313.png
  • shad0w
    én tiszteletben tartom ha te mindenáron az amd mellett akarsz maradni, csak nem értem :) veszel egy e4300-at lazán meghúzod 2700ig, valószínűleg tovább is, aztn heló, ennél jobb választás ebben az árkategóriában nem igazán van. de ha nekem nem hiszel akkor olvass utána például itt vagy keress róla cikkeket, fogsz találni bőven, nem véletlenül :)

a ramodat azért kérdeztem h milyen mert gondoltam h nem ddr2 800mhz-es, márpedig neked leginkább erre lenne szükséged mert ezzel a lappal és a procival tökéletesen ki tudnád használni, ráadásul 2*512-t kapsz 10k-ért... a dvd íród jó, sztem teljesen felesleges dvd olvasót venni mellé, ha csak nem akarsz ondöfláj másolni, majd legfeljebb később veszel mellé mégegy dvd írót, ha nagyon kell vmi, azok is elég olcsók már...

vidkariból nemtudom milyen árkategóriában gondolkodsz, de valószínűleg msot jobb vétel egy csúcskategóriás dx9es mint egy középkategóriás dx10-es, bár megmondom őszintén én biztos gef8at vennék :) ez már a te döntésed...