1411386313.png
  • Koon JM
    Hát.... azokat amiket leírtrad... nem tok mit mondani, 300-200 között van, mivel nem tudom hol veszed a Cuccokat bele! Szerintem érdemes azt csinálni, hogy a legjobb, még is a legolcsóbb helyről, ami szinte nincsen, de azért van, csak ritka! Onnan szerzed be, és te rakod össze! EGyrészt, tapasztalatot gyű
    űjtesz az összerakásában! Másrészt, bisztosramész, hogy jó! Ha meg nem tudod összerakni, kérjél szakembert, de lássad, hogy mit csinálsz, és ha lehet, legyél tisztába, mi micsoda, pls a CD/DVD lejátszót ne nézz4ed ramnak xD! Már láttam ilyen gyereket nete, szóval.. figyeljél poda =(:-)
    Meg arra sem árt figyelni, hogy a fóliát, amivel bevonják, szedd le róla, mer volt egy idő, mikor az XBOX-okat gyártották, hogy a védőfóliát rajtahagyták, és az egész SERIára ráégett, és hazavágta, szóval ezekre figyeljél oda, és jó gépszerelést, vagy összterakást! Ami engem illet,m én oylan gépet fogok öszerakni, hogy 4 MAG-os proci 2-5 GH, vagyis 10 Gigaherces PRoci, 640 MB videókártya(GF)! 4 GB ram(2-tő 2 BG-s), 1 TB-s vinyó(terrabite(2 512 GB-s vinyó))! 3-4 DVD író, bár gondolkozom, hoyg csak helyette 2-ő is elég, mivel csak enm fogok egyszerre 4-et írni! És kb enniy! ÉS egy egyszerű, de jómegjelenésű ház!