1411386313.png
  • The Fugitive
    Köszi az ajánlatot, utánanéztam, tényleg jók!
    viszont pontosítanom kell egy kicsit. az alaplapnak olyat, amin van legalább 2db PCI csatoló, és 2db UDMA csatoló, (sajnos a 160Gbos vinyóm még régi, ezt nem akarom lecserélni, és emellett van még 2 dvd író, így már nem tudnám mindegyiket egyszerre működtetni) de ha lenne rajta sata vagy sata 2, az továbbfejlesztésből tökéletes lenne!
    a procin is nagyon meglepődtem, hogy ilyen olcsó, de tényleg ennyi! :)
    gondolom a 3800+os nem jobb annyival, hogy 24.000et kifizessek érte, de még a 3200+os is 4.000el drágább! köszi a tippet, én eddig 3000+osnak meg sem néztem az árát! :)
    a ram hogy brand vagy nem brand az mindegy, mert ahogy néztem, 1.000-2.000Ft-al drágább az, aminek van márkája, annyi még belefér :)
    na és a videókártya! eddig nVidia párti voltam, így mikor megláttam, kicsit ódzkodtam, de utánanéztem a dolgoknak! ennek ellenére mégis az lenne a kérdésem, hogy hasonló tudáskategóriájú nVidia az nincs ugye jól tudom? mármint ilyen árban! mert ha jól tudom, az X1950Pro felső kategóriás kártya akar lenni, csak már nagyon olcsó (mindenki örömére).
    azért kérdem, mert sajnos konkrét tesztet nem találtam róla, csak a "tesóiról" az 1900as szériáról, és ők elég jól szerepeltek! ha esetleg linket is tudnál adni teszthez, az jó lenne!
    köszi mégegyszer