Akuma#4046
Nekem több mint másfél évig ment a codegen tápom ebben a gépemben és akkor sem azért vettem ki, mert bedöglött, hanem mert megvettem a jelenlegi chieftecet, szóval ennyire "szutyok" a codegen... persze nem 300 wattost kell venni, mert azt még márkásból sem szabad megvenni! Nekem 400 wattos volt, és nem volt vele sose problémám, azon kívül, hogy mindenki szidja, tapasztalat nélkül. Szal... codegen működik oszt kész.
Mellesleg a házam még mindig codegen, de nem is fogom lecserélni a házat, mert qváa nem érdekel, hogy hogyan néz ki a ház (mellesleg szolídan, semmi extra)
Inkább egy szünetmentes tápot kellett volna még vennem, és akkor az leszűrte volna a hálózati feszültség ingadozásokat is, ezzel kímélte volna a codegen tápomat, illetve a konfigomat is. Most ha áramszünet van, akkor ugyanúgy elszállhat a gépem (nálunk eléggé gyakran vibrál az izzó fénye is, tehát nem tökéletes az áram szolgáltatás...)
Még annyit hozzáteszek, hogy haveroknak is codegen tápuk szolgál a mai napig is és egyszer sem panaszkodtak! Azt elhiszem, hogy a teszteken megbukott, de ott extrém körülmények között volt leterhelve, ezt nem szabad elfelejteni!