1411386313.png
  • trident
    Rá lehet pörögni a piar-ra és egy szűk réteg által használt lehetőségre.

Aki pro/extrém/giga júzer, az meg célirányosan keres és megtalálja azt ami neki megfelel...

Egyre jobban hányingert keltő, hogy néhány topikban heti váltásban kell e-pénisz növelő hozzászólásokat olvasni egy-egy választott termékről, amit tartok tőle, hogy kézben nem fogott, nem próbált, tesztelt, be kell rakni 120 nagyméretű (eredeti forrásból)linkelt képet, ajnározni a termékeket és ráadásul kommunikáció nélkül, mert nem diskurzus van, csak az az érzése az embernek, hogy egy kisgyermek sétál a boltban és az a csoki felé kap, amit épen ő akar, holott ennek (és hasonszőrű) topik(oknak) pont egyfajta objektivitás is a lényege.

Megértem én, hogy mindig a friss és mindig az új a szép és csillogó, de valahogy tudomásul veszi az ember, hogy nem vásárol hetente sem új házat, sem új alaplapot.

Most tényleg ezen kell pörögni?

Szerintem a; innen kevesen rendelnek német kiskerből. b; innen kevesen hajtják a cpu-t világrekord sebességgel. c; innen leginkább a bios-t tuningra és a szükséges beállításokra alkalmazzák és csak addig. d; a mobót nem akarják sokféleképpen szerelni.

Nagyon fain, hogy van ilyen lap is, de most ez fog itt menni napokig? (a milyen házat topikba meg bekerül még három tucat lian li ház képe, különböző ventillátorokkal, 2 mb átlagmérettel, amit majd jövő héten fog váltani az aktuális csoda?)