1411386313.png
  • GAthersw
    OFF
    1. Nem a 3470et szóltam le, tisztában vagyok vele, hogy jobb az X3100nál, hanem, ha valaki NEM akar játszani az inkább vegyen jobb összeszerelésű, alacsonyabb fogyasztású, több garis notebookot gyengébb videókártyával (mert mi a fasznak?)
    2. Bármit mondassz, ezekre a feladatokra ennyi pénzért sokkal jobb, ha a megbízhatóságra költ nem pedig videókártyára, amire nincs szüksége. Asus nem rossz gyártó, kevesebbet hoznak vissza belőle mint Acerből, Amilokból, de hoztak már be 2 hónapos Lamborghinit döglött alaplappal és akkor a cégvezető meg pislogott, hogy 600 rongyot költ notebookra és ez jut neki. Ilyenkor persze nem dörgölheted az orra alá, hogy baszdmeg mikor megvetted mondtuk, hogy Thinkpad, Lifebook, Latitude kell neked, nem mert az üzlettársa fia megmondta, hogy a Lamborghini a tuti.

Lehet venni konzumer notit (nekem is van, mert ingáznom kell 2 város közt, nem akartam 2 asztalit venni és akartam játszogatni, ez volt a szempont, de amikor megvettem tisztában voltam vele, hogy lutri a dolog, lehet, hogy 1 év alatt többször is szervízben lesz), de ha valakinek nem szempont a játék minek lutrizzon?
    ON