Inno3D 8600GT
---
én gépem más lett mint gondoltam mert ugye hepibörszdéj ajándék volt meg merí kriszmösz......
P35-DS3 helyett P35C-DS3R 27ért bazz... nekem fillérembe nem került de akkoris rosszul lettem mikor véletlen a kezembe jutott a számla O.o arról nem is beszélve hogy szériahibás és elvileg 1066-os ramok megölik a BIOSt végleg. Szal remélem hogy most pangás lesz egy ideig és nem kell nagy gépcsere max TÖBB (nem jobb ram) illetve VGA... többit hagynám :S
E4300 helyett E4500 28k körül O.o ez is rofl xD arról nem is beszélve hogy a tuningpotenciált az enyémből ki is spórálták :\ zabálja a feszt nagyon -.- (itt meg is kérdezem, 1.5-ig lehet adni neki? ACFreezer7PRO van rajta valami noname fehér pasztával :\ ház szintén ilyen unknown :D oldala le van szedve. csak azért írtam le hogy nagyon melegedne-e? meddig szabad hagyni felmenni?)
GeiL Ultra helyett PQI value O.o háát nem hallottam még róla... Remélem Kingmaxnál jobb mert elvileg az votl az alternatíva.
Gainward 8800GT 512MB Golden Sample, Na ezzel meg vagyok elégedve :D És kaptam hozzá Tomb Raider Anniversaryt amit még nem játszottam ki de ki szeretnék majd XD viszont 64k volt akkor...
Szal értékvesztés van rendesen... Majd Nehalemes gépet magam rakom össze :) Remélhetőleg 2 évnél korábban nem lesz elérhető áron :S addig meg megpróbálom kihúzni ezzel...