hi
szeretnék gépet újítani,nem akaroam majd tunignolni meg ilyenek
processzor,vga,memória,alaplap,ezekre lenne szűk 100k-m,nem tudom ebből a keretből mik jönnek ki,eddig ezeket néztem:
proci
eddig a 6000+-t és a 7200-t nézegettem,egyelőre az előbbi felé hajlok,ti mit gondoltok? szóba jöhet más proci is ha tudtok vmi jobbat
vga
a 3870 és a 4850 közt gondolkodom,nem tudom hogy utóbbihoz megfelel e a 6000+-os proci,vélemény? persze itt is ajánlhattok vmi jobbat ha van
memória
2*1 vagy 1*2 gigát tervezek,vagy,lehet hogy ez hülye kérdés hogy mennyire érdemes beletenni 2+1 gigát?
alaplap
na itt kifúj a 'tudományom'-ami nincs-szóval fogalmam sincs a lapokról, valami olyasmi kéne amibe a fent emlitetteket be tudom dugdosni,emelett két sata2es vinyóval számolok,nem tudom mi számít még :\
emelett úgy érzem szükségem lesz egy új tápra is mivel a mostani csak 300as,ezt a 100k-s kereten kívűl venném,persze vmi minőségi kéne,de ha lehet 10kn belül :\
árakat ha lehet egy oldalról nézzetek plz mer egybe szeretném megrendelni,úgy hallottam az ipon.hu-n elég jók az árak..
plusz majd még később veszek egy vinyót,még nem döntöttem mekkorát csak arra lennék kiváncsi hogy melyik a legmegbízhatóbb márka.