nyullabsheriff#23102
Írok már én is egy eléggé jó konfigot amivel minden gém max-on megy. Először is azzal kezdeném hogy "minden". Őszintén megmondom a Crysis-t leszarom mert 1évvel ezelőtt azt mondták hogy azért csinálják hogy tartsák a PC frontot(ami enélkül a játék nélkül is a kalózkodás miatt rosszul állna a pc) most meg azt mondják hogy elég a Crysis-t lekalózkodták nem lesz Crysis 2 (:P csak Crysis Warhead:D) nem érdekel ki mit mondd. Én is szeretem a Crysis-t de nem grafikai részből hanem mint játékélmény. Na tehát vissza a konfigra:
Kezdem az enyémmel:D (már amit tanultam belőle) tehát karácsonykor vettem 1 eléggé jó gépet: Intel Core 2 E4500
Asus P5B
2x1GB RAM DDR2 800MHZ
(eléggé rosz vga-val) Ati X1950GT (ami most beadta az unalmast csere)
DVD író+ház+táp+160GB Samsung Winchester összesen 120eFT na ezt thenkjúzátok. Soha ne vegyetek karácsonykor gépet olyan ára volt mint tavaly nyáron. fél év alatt 50eFt-ot buktam Thenkjú!
Csak azért írom le hogy ne olvassátok el!:D Ez nem a Teleshoppos vásárlás!
Ha most veszel 1 gépet karácsonyig Kb. 10eFt-ot bukhatsz.
Természetesen Intel konfigot ajánlok azért mert ő a legjobb.
Ha gépet veszel ne sajnáld a pénz mert akkor már másnap megbánod hogy nem ilyet-olyat vettem.
Asus P5Q-nem kell kóstálni mert nem DDR3 NINCS ÉRTELME
Intel Core 2 Duo E8400 - nem kell ocsmányolni nem kell Q-sorozat
2x1GB OCZ DDR2 Ram 1066Mhz-a tökéletes gyorsaságért
Asus 9800GTX-nem kell ide 2mag mire megveszed 1buksz rajta 2jön az újjabb megbánod mint ezt!
Chieftech 500W-se több se kevesebb
Viper ház-jó géphez jó ház soha nem kell majd lecserélned
Seagate 500GB 32MB cache - a többi mellé 1 ilyen