natehát. először is köszönöm mindenkinek az eddigi segítségeket, meg előre a továbbiakat is :)
a gép nem nekem kell, csak én vagyok az a "szerencsés" akinek össze kell raknia. tehát mivel nem az enyém lesz, ezért gőzöm sincs, h mikor mit terveznek vele csinálni, én azt írtam le amit nekem mondtak. jól bővíthető, fejleszthető gép kell nekik, de perpill nincsenek nagy igényeik, és túl sok pénzük sem erre. én személy szerint amúgy már azon is ledöbbentem h ennyi pénzért már ilyen jól fejleszthető konfigokat lehet összerakni. nem mondtak nekem konkrét árat, csak azt h a lehető legolcsóbb legyen, de ne menjen a későbbi fejleszthetőség kárára. amúgy én feltételezem h amúgy sem akarnak majd fél éven belül már a legújabb játékokkal max grafikán játszani, inkább egy olyan gép kéne nekik amit még pár év múlva is nyugodtan használni tudnak netre, alapvető irodai munkára, és esetleg pár alap játék futtatására, viszont nem akarnak lemondani arról a lehetőségről sem h ha esetleg úgy gondolják akkor néha tesznek bele pénzt és apránként feljavítják a gépet. én értem h az csaknem kivitelezhetetlen, tekintve h milyen tempóban változnak a dolgok az informatikában, de kénytelen vagyok valamit összerakni nekik.
kisregény lett, sry...