1411386313.png
  • FecaA
    Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy 1280*720-as 70 cm-es LCD panelhez. Se elektronika se semmi... Csak LVDS bemenet Szeretném megcsinálni(tatni) a burkolatot, majd belerakni egy VIA EPIA SP13000-as alaplapot + notebook DVD író , valami kicsi notebook vinyó, meg stb. Szóval egy komplett házimozi PC. Lenne egy-két kérdésem és szeretném kérni a segítségeteket az ügyben.

Tehát írják, hogy opcionális az LVDS kimenet. Mi van, most van vagy nincs?
    Van rajta egy PCA Port, aminek a segítségével elvileg lehet sokcsatornás hangot kivezetni. Hogyan?
    A DVD meghajtó függőlegesen állna, szóval szeretném megtudni, hogy van e olyan notebook DVD író, amibe így is bele lehet helyezni a DVD-t? Mármint úgy, hogy döntve jönne ki a tálca, tehát vízszintesen.
    Jah és lehet PCI ''hosszabbító'' kábeleket venni? Mert a PCI slotjába a lapnak szeretnék egy USB bővítőkártyát rakni, de ha csak simán belerakom, akkor ügye túl vastag lenne a TV, szóval el kell döntenem. Tv-t nézni meg majd egy USB-s TV tunnerrel fogok.

És legvégül:
    Egyáltalán normális vagyok én ezzel az ötletemmel?

Különben eredetileg egy LCD Tv elektronikát akartam belerakni, de sajnos nem tok szerezni olyat ami kezelné az ilyen paneleket... még megkérdeztem egy TV elektronikai shopban, hamarosan válaszolnak, ha nem tudnak szerezni, akkor marad ez az őrült ötlet... Kül valahogy megoldható, hogy arra az LVDS csatira kössek egy ''dobozt'' amin már olyan bemenetek vannak amiket a hétköznapi életben is használunk?