1411386313.png
  • HoTDoG
    Sziasztok!
    Nagy dilemma előtt állok. Évek óta nem nagyon játszok már, de most kicsit megint megjött a kedvem hozzá, a media marktban látottak alapján :).
    A gépem egy elég régi konfig, P4 2,4 Ghz, GeForce FX 5200 128 MB, 512 RAM. Mondjuk úgy 150-et szánnék rá valamilyen újításra, vagy egyéb megoldásra. Hát nézegettem, de sajna 150-ből még ha csak a legfontosabbakat veszem meg, kb max egy 50 ezres vidkarit tudnék venni, amivel egy crysis talán elfutna low-on, meg egy call of duty 4 mediumon (főleg ez a 2 játék fogott meg). Szal asszem maximális pénzkidobás lenne. 300-at már nem szánnék rá, annyira azért nem kockulnék el, meg tényleg csak arra kellene, hogy párszor el tudjak szórakozni.
    Így eljutottam a konzolokig. Olvasgattam neten mindenféle tesztet, fórumokat, de egy értelmes független leírást nem találtam. Vagy PC vagy PS vagy Xbox elfogultság van.
    AMiket nagyjából leszűrtem:
    Xbox: -olcsóbb
    -sokak szerint szebb grafika (jelenleg)
    -nagyobb terméktámogatottság)
    -könnyebb tört játékokkal játszani

PS3: -kék lemez
    -megbízhatóbb
    -valamivel erősebb konfig, ami főleg később fogja éreztetni a hatását, szal tovább lesz jó

Pár dolog még tisztázatlan maradt. Lehet-e bill-t illetve egeret konzolokhoz kötni. Főleg fps-ekkel meg focis játékokkal játszanék, viszont kontrollerrel borzalmas fps-sel játszani. Lehet-e monitorhoz kötni. Mivel elég jó a monitorom, nem tervezek egy 150 ezres hdtv-t.
    Érdekelne még melyik "támogatja" jobban a tört játékokat. Valszeg eszem ágában sem lesz kiadni 16 ezret egy pár órás szingleplayer játékért, ami csak unaloműzésre kellene.
    Neten lehet-e multiplayer játékokkal játszani? És pl lehet egyéb, mondjuk pc-s szerverekre csatlakozni? Ha én cod4-ezek konzolról, mehetek-e pc-s szerverre?

Végezetül: ezek alapján, a három közül ti melyiket ajánlanátok? :)
    Előre is köszi a segítséget!