MrLATEX#12194
szép napot mindenkinek, az lenne a gondom h venni akarok egy új gépet de először is elég kicsi a keretem másodszor annyira nem értek hozzájuk tehát kéne nekem egy config ami kb 80-90 közé tehető árban vidikártya nélkül én gondolkoztam már rajta ugy kb toom h mitakarok csak mondom annyira nemértek hozzá és nemtom mi mivel kompatibilis meg ilyenek tehát gondoltam egy akármilyen atx házra és 1 asus alaplapra nah és itt állt meg a tudományom mert nézegettem alaplapokat és a márkanév utánlévő sok cuccos kicsit megilyesztett addig oké h ddr2 meg amd meg sata meg ilyenek csak...nemtom:D nah kéne még egy 1 gb400mhz ram nah és itt megin gondban vok mert a proci+hűtés nah ez kicsit megint magas azt tudom h legyen amd kb 3200 vagy vmi ilyesmi de ittmegin nemtom mik pl ezek h 64bit am2 box meg ilyenek, egy vinyó kb 160-as és ezekehez egy táp. és ehhez szeretnék segítséget kapni h vmi fogalmam legyen bővebben erröl, és h kb kijöhetek abból az árbol amit írtam????(tudom h ezzel az írásommal sokembert az őrületbe kergettem h h lehet vki ilyen sügér tőlük bocsánat:D:D)és előre is köszönöm a segítséget...